Τυρόπιτα γλυκιά Σύρου με μυζήθρα Ζωζεφίνος: Από την chef Ευαγγελία Φωτεινιά

Προετοιμασία: 15 λεπτά
Μαγείρεμα: 45 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 1 ώρα
Κόστος Συνταγής: 12.0€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 16.6
Ενεργειακή Κλάση: C
Κατηγορία: Επιδόρπιο
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Χορτοφαγική, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Αυγὰ, Γλουτένη, Λακτόζη
Τοποθεσία: Κυκλάδες
Μερίδες: 12

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 430kcal
Υδατάνθρακες: 76γρ.
Πρωτεΐνες: 18γρ.
Λίπη12γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 6γρ.
Σάκχαρα: 67γρ.

Υλικά

  • Σιμιγδάλι
  • Μυζήθρα
  • Αυγά μεσαία
  • Πορτοκάλι ναβαλίνα-μέρλιν-βαλεντσια
  • Ζάχαρη κρυσταλλική
  • Κανέλλα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!